Vllazëritë Burnikë Dhe Bejtush Berisha I Shoqnuar Murat Bunjaku - Dërgut Pasha
Artist: Vllazëritë Burnikë

Category: Folk, World, & Country

Name: Dërgut Pasha

Size: 1645 mb

Quality: flac, MP3

Vllazëritë Burnikë Dhe Bejtush Berisha I Shoqnuar Murat Bunjaku - Dërgut Pasha


Label: Beograd Disk ‎– EBK-0168
Type: Vinyl, 7", EP
Country: Yugoslavia
Date of released: 1971
Category: Folk, World, & Country
Style: Folk


Tracklist Hide Credits

A1 Dërgut Pasha
A2 Xhevahir Ka Rit Merdita
B1 Haxhi Gashi
B2 Valle E Përparimit
Written-By – Murat Bunjaku

Credits

 • Strings [Qiteli] – Murat Bunjaku
 • Vocals – Bejtush Berisha, Vllazëritë Burniku
 • Written-by [Këngë Popullore] – Traditional (tracks: A1 to B1)

Barcode and Other Identifiers

 • Other (Rights Society): BIEM

Related to Vllazëritë Burnikë Dhe Bejtush Berisha I Shoqnuar Murat Bunjaku - Dërgut Pasha


 • Mahmut, Volkan, Murat, KMR - Mahmut, Volkan, Murat, KMR
 • 
 • Murat - J'Ai Pas Sommeil
 • 
 • Murat Ses Feat. Tan Ses - Binfen
 • 
 • Murat - Par Mégarde
 • 
 • Murat - Toboggan